SC GEOTERA SRL: unic producator de SARE de BAZNA


Despre mica statiune Bazna din judetul Mures e cu neputinta sa nu fi auzit orice roman. Aici, firma Geotera SRL extrage din apele minerale de adancime sarea care a devenit celebra in Europa.

Firma noastra este unic producator si distribuitor colaborand cu diverse farmacii si magazine naturiste, saline artificiale sau laboratoare cosmetice care folosesc proprietatile terapeutice ale sarii de Bazna.

SC GEOTERA SRL: unic producator de SARE de BAZNA 

Procedeul de obtinere a granulelor de sare este evaporarea, procedeu care pastreaza in interiorul cristalelor toate elementele benefice : cloruri de sodiu, calciu, potasiu, magneziu, iodura de sodiu si bromura de sodiu.

Stiati ca aceasta sare terapeutica a fost descoperita de niste ciobani prin 1672? Vrand ei sa se incalzeasca, undeva prin toamna, au aprins un foc intre baltile sarate. Nu ne putem inchipui reactia lor atunci cand baltile au luat foc si nici nu putem sti ce au banuit ei la acea vreme. 

Adevarata descoperire terapeutica a fost in secolul al XIX-lea cu ajutorul unor chimisti si medici din Viena, care dupa cxe s-au convins de beneficiile acestei sari au ajutat la constrirea unei statiuni balneare.

 

Sarea de Bazna, o minune a naturii

Sarea de bazna se recomanda ca terapie in bolile reumatismale, pentru afectiuni ottopedice, pentru afectiuni ale sistemului nervos si boli ginecologice.

Important: sarea nu contine reziduri organice! 

 

CE ESTE SAREA DE BAZNA?


IN CE AFECTIUNI SE FOLOSESTE SAREA DE BAZNA?


CARE SUNT CONTRAINDICATIILE SARII DE BAZNA?


SARBASOL


Geotera SRL

ANPC


Ultimele cautari

:: Sare bazna ::